In de PZC

Toen ik aan mijn ouders vertelde dat ik een boek ging schrijven, was een van de eerste reacties van mijn moeder: dan kom je misschien ook wel in de PZC! De Provinciale Zeeuwse Courant, om precies te zijn. Vanmorgen was het zover,  ik sprak vorige week met een journalist van de krant over mijn stap naar Gent, de worstelingen in het schrijfproces en mijn tijd in Kameroen. Het artikel is hier te lezen.

Ik vertel ook dat mijn crowdfunding succesvol is. Die Verhage staat straks gewoon echt in de kast, ik vind dit ongelooflijk gaaf. Dat ik dit na tien dagen al kon zeggen, had ik nooit verwacht. In de weken voor de crowdfunding vroeg ik me dagelijks af of ik het streefbedrag zou gaan halen. De hoeveelheid donaties, heeft me compleet overdonderd.

Maar, supporten kan nog steeds! Dat ik het streefbedrag heb gehaald, betekent dat ik de redactie van het manuscript, het ontwerp van het omslag en de binnenkant, het drukwerk en de verkooppromotie kan financieren. Hier ben ik superblij mee! Het geld dat ik nu nog ophaal, kan ik onder andere gebruiken voor de verzending, het brouwen van het speciaal bier en de boekpresentatie. Kortom; daarmee kan ik ook mijn overige kosten dekken! Mocht je dus nog als een van de eersten die Verhage in je kast willen hebben, klik dan hier om naar mijn crowdfundingpagina te gaan .

Tot de volgende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *